Home » Workshops

De beste manier om onze producten te leren kennen is door ze uit te proberen tijdens een workshop!

Maar wat moet je je daarbij voorstellen?
Denk aan een mooi gedekte tafel bij jou thuis zoals hierboven, met daarop alle producten die die avond centraal zullen staan. Jij mag overal aan voelen, ruiken en het  gebruiken. Op die manier weet je pas écht of een product bij je past en of je het wil aanschaffen, of juist niet... Vanaf nu heb jij nooit meer een miskoop!

Verschillende soorten workshops die ik geef:

Make-up

Tijdens de make-up workshop leer ik jou alles om een perfecte dag- en/of avondlook te maken. Van het kiezen van de juiste kleur en substantie foundation, tot aan het creëren van smokey eyes.

  • Duur: 3 uur
  • Aantal personen: 5 tot 8
  • Locatie: Bij jou thuis (het enige wat ik nodig heb is een eettafel met stoelen voor jouw gasten)

 

CORONA-UPDATE: I.v.m. de huidige maatregelen kan deze workshop niet plaatsvinden.

Gezichtsverzorging

Tijdens de workshop gezichtsverzorging leer ik jou wat voor verzorging jouw huid nodig heeft. Van een serum tot aan een maskertje, alles om aan jouw specifieke huidbehoeften tegemoet te komen.

  • Duur: 2 uur
  • Aantal personen: 5 tot 8
  • Locatie: Bij jou thuis (het enige wat ik nodig heb is een eettafel met stoelen voor jouw gasten)

 

CORONA-UPDATE: I.v.m. de huidige maatregelen kan deze workshop alleen virtueel of in groepjes van 3 personen plaatsvinden. Ik stuur je dan een prachtige doos vol producten met voor iedere gast een gepersonaliseerde productbox, afgestemd op zijn/haar huid en wensen. Vervolgens gaan we dan stap voor stap alle producten gebruiken, waarbij ik steeds vanalles uitleg en tips geef. Kortom, een heerlijke SPA-avond tijdens deze lockdown!